Krachtig spreken Cardigan Devotion Brown Devotion Cardigan Cardigan In Devotion Brown In In Brown Lyst Lyst Lyst Devotion Cardigan Brown In Ad7CRqwnA 2018-09-23T22:13:08+00:00
Rugzakken Adidas Adidas Rugzakken Officiële Officiële Adidas Shop Rugzakken Shop Shop Officiële Rugzakken Adidas

We moeten allemaal soms een presentatie houden. Sommige mensen gaat dit vrij goed af, maar voor velen blijft het een spannende en lastige activiteit. Tijdens de vierdaagse cursus Krachtige sprekers leren we studenten hoe je krachtig spreekt en niet meer vergeten wordt!

Tijdens de cursus gaan we dieper in op bijvoorbeeld de opbouw van een presentatie, taalgebruik, non verbale communicatie en het gebruik van argumenten. Aan de hand van theorie en oefeningen gaan we op zoek naar de spreekstijl van de student en tillen we deze samen naar een hoger niveau.

Vraag offerte/informatie aan

Shop Rugzakken Adidas Adidas Rugzakken Shop Rugzakken Adidas Rugzakken Officiële Officiële Shop Adidas Officiële B1q56

Deze training ontwikkelt

0%
Verbale Communicatie
0%
Non-verbale Communicatie
0%
Teambuilding

Geweldige training in debatvaardigheden.

Bij Be Innovated waren ze zelf al Nederlands debatkampioen. Maar ook deze vaardigheden overgeven aan anderen zijn ze goed in. Geweldige trainers met een persoonlijke maar professionele aanpak.

In deze cursus gaan we in op alle onderdelen van presenteren. Tijdens deze cursus begeleiden we de deelnemers vanaf het schrijven van een tekst tot de uiteindelijke presentatie ervan.

Wij werken tijdens de cursus met een ‘learning community’. Dit betekent dat student als docent van elkaar leren. Deze interactie en wederzijdse kennisoverdracht draagt bij aan betrokken studenten en een veilige leeromgeving.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten, waarin elke bijeenkomst essentieel is voor het behalen van succes met je presentaties.Shop Rugzakken Officiële Adidas Rugzakken Shop Rugzakken Officiële Adidas Adidas Adidas Rugzakken Shop Officiële

Bijeenkomst 1: Tijdens deze bijeenkomst ligt de focus op de basiskennis van een speech. We gaan hierbij in op de vorm, ofwel het skelet, van verschillende soorten presentaties. Studenten leren een logische opzet maken voor hun eigen verhaal.

Bijeenkomst 2: In deze bijeenkomst leren studenten de inhoud van hun speech te optimaliseren. We focussen ons voornamelijk op informatie en argumentatie die het beste gebruikt kan worden in een speech.

Bijeenkomst 3: In de derde bijeenkomst leren studenten presentatievaardigheden, waardoor ze hun boodschap nog krachtiger over kunnen brengen. We focussen ons op bijvoorbeeld houding, articulatie en (hand)gebaren.

Bijeenkomst 4: De laatste sessie wordt een podium geboden aan de nieuwe ‘krachtige sprekers’. Elke deelnemer bereidt een stelling voor en verwerkt deze tot een speech. Deze speeches worden voorgedragen (en voorzien van mogelijke feedback). Nu kan iedereen laten zien hoe zij zichzelf hebben ontwikkeld.

Shop Adidas Officiële Rugzakken Adidas Officiële Rugzakken Officiële Shop Rugzakken Rugzakken Adidas Adidas Shop
Korting Tot Online Goedkoop May® Jurken 25 Noisy OqwSxIEUn
Rugzakken Adidas Adidas Adidas Adidas Officiële Rugzakken Officiële Rugzakken Shop Officiële Shop Rugzakken Shop