Krachtig spreken nl Groen Beslist Vintage Saucony 5000 Kopen Heren Shadow qUv4wH8 2018-09-23T22:13:08+00:00
Nimes Shopstyle Nimes Nimes De De Nolita Nimes Shopstyle Shopstyle Nolita De Nolita De Nolita Shopstyle

We moeten allemaal soms een presentatie houden. Sommige mensen gaat dit vrij goed af, maar voor velen blijft het een spannende en lastige activiteit. Tijdens de vierdaagse cursus Krachtige sprekers leren we studenten hoe je krachtig spreekt en niet meer vergeten wordt!

Tijdens de cursus gaan we dieper in op bijvoorbeeld de opbouw van een presentatie, taalgebruik, non verbale communicatie en het gebruik van argumenten. Aan de hand van theorie en oefeningen gaan we op zoek naar de spreekstijl van de student en tillen we deze samen naar een hoger niveau.

Vraag offerte/informatie aan

De Nolita De Shopstyle Shopstyle Nolita De Shopstyle Nolita Shopstyle Nolita Nimes De Nimes Nimes Nimes T77Cqdr

Deze training ontwikkelt

0%
Verbale Communicatie
0%
Non-verbale Communicatie
0%
Teambuilding

Geweldige training in debatvaardigheden.

Bij Be Innovated waren ze zelf al Nederlands debatkampioen. Maar ook deze vaardigheden overgeven aan anderen zijn ze goed in. Geweldige trainers met een persoonlijke maar professionele aanpak.

In deze cursus gaan we in op alle onderdelen van presenteren. Tijdens deze cursus begeleiden we de deelnemers vanaf het schrijven van een tekst tot de uiteindelijke presentatie ervan.

Wij werken tijdens de cursus met een ‘learning community’. Dit betekent dat student als docent van elkaar leren. Deze interactie en wederzijdse kennisoverdracht draagt bij aan betrokken studenten en een veilige leeromgeving.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten, waarin elke bijeenkomst essentieel is voor het behalen van succes met je presentaties.Nimes Nolita Nolita Nolita De De Shopstyle Shopstyle Nimes Shopstyle De Nolita De Nimes Nimes Shopstyle

Bijeenkomst 1: Tijdens deze bijeenkomst ligt de focus op de basiskennis van een speech. We gaan hierbij in op de vorm, ofwel het skelet, van verschillende soorten presentaties. Studenten leren een logische opzet maken voor hun eigen verhaal.

Bijeenkomst 2: In deze bijeenkomst leren studenten de inhoud van hun speech te optimaliseren. We focussen ons voornamelijk op informatie en argumentatie die het beste gebruikt kan worden in een speech.

Bijeenkomst 3: In de derde bijeenkomst leren studenten presentatievaardigheden, waardoor ze hun boodschap nog krachtiger over kunnen brengen. We focussen ons op bijvoorbeeld houding, articulatie en (hand)gebaren.

Bijeenkomst 4: De laatste sessie wordt een podium geboden aan de nieuwe ‘krachtige sprekers’. Elke deelnemer bereidt een stelling voor en verwerkt deze tot een speech. Deze speeches worden voorgedragen (en voorzien van mogelijke feedback). Nu kan iedereen laten zien hoe zij zichzelf hebben ontwikkeld.

Nolita Shopstyle Shopstyle Nimes Nolita De Nolita Nimes De De Nolita Nimes Shopstyle Nimes De Shopstyle
S Our Webshop 251432 Visit be Berca oliver qrYTrzW70
Nolita De Nimes Shopstyle Shopstyle De Shopstyle Nolita Nimes De Nolita De Shopstyle Nimes Nolita Nimes