Krachtig spreken Victoria Sunglasses Aviator Shopbop Classic Beckham xYwRqA1B 2018-09-23T22:13:08+00:00
Marsèll Farfetch Millesoffio Crossbodytas Marsèll Farfetch Marsèll Millesoffio Millesoffio Marsèll Crossbodytas Crossbodytas Farfetch

We moeten allemaal soms een presentatie houden. Sommige mensen gaat dit vrij goed af, maar voor velen blijft het een spannende en lastige activiteit. Tijdens de vierdaagse cursus Krachtige sprekers leren we studenten hoe je krachtig spreekt en niet meer vergeten wordt!

Tijdens de cursus gaan we dieper in op bijvoorbeeld de opbouw van een presentatie, taalgebruik, non verbale communicatie en het gebruik van argumenten. Aan de hand van theorie en oefeningen gaan we op zoek naar de spreekstijl van de student en tillen we deze samen naar een hoger niveau.

Vraag offerte/informatie aan

Crossbodytas Marsèll Marsèll Crossbodytas Farfetch Marsèll Crossbodytas Farfetch Millesoffio Marsèll Farfetch Millesoffio Millesoffio 7Rnxqqga1

Deze training ontwikkelt

Geweldige training in debatvaardigheden.

Bij Be Innovated waren ze zelf al Nederlands debatkampioen. Maar ook deze vaardigheden overgeven aan anderen zijn ze goed in. Geweldige trainers met een persoonlijke maar professionele aanpak.

In deze cursus gaan we in op alle onderdelen van presenteren. Tijdens deze cursus begeleiden we de deelnemers vanaf het schrijven van een tekst tot de uiteindelijke presentatie ervan.

Wij werken tijdens de cursus met een ‘learning community’. Dit betekent dat student als docent van elkaar leren. Deze interactie en wederzijdse kennisoverdracht draagt bij aan betrokken studenten en een veilige leeromgeving.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten, waarin elke bijeenkomst essentieel is voor het behalen van succes met je presentaties.Millesoffio Marsèll Farfetch Crossbodytas Marsèll Marsèll Marsèll Crossbodytas Farfetch Millesoffio Millesoffio Farfetch Crossbodytas

Bijeenkomst 1: Tijdens deze bijeenkomst ligt de focus op de basiskennis van een speech. We gaan hierbij in op de vorm, ofwel het skelet, van verschillende soorten presentaties. Studenten leren een logische opzet maken voor hun eigen verhaal.

Bijeenkomst 2: In deze bijeenkomst leren studenten de inhoud van hun speech te optimaliseren. We focussen ons voornamelijk op informatie en argumentatie die het beste gebruikt kan worden in een speech.

Bijeenkomst 3: In de derde bijeenkomst leren studenten presentatievaardigheden, waardoor ze hun boodschap nog krachtiger over kunnen brengen. We focussen ons op bijvoorbeeld houding, articulatie en (hand)gebaren.

Bijeenkomst 4: De laatste sessie wordt een podium geboden aan de nieuwe ‘krachtige sprekers’. Elke deelnemer bereidt een stelling voor en verwerkt deze tot een speech. Deze speeches worden voorgedragen (en voorzien van mogelijke feedback). Nu kan iedereen laten zien hoe zij zichzelf hebben ontwikkeld.

Millesoffio Millesoffio Crossbodytas Crossbodytas Farfetch Marsèll Farfetch Marsèll Millesoffio Marsèll Marsèll Farfetch Crossbodytas
Images 29 Best Retrosuperfuture 29 Sunglasses Best gXFqUnE
Marsèll Marsèll Marsèll Marsèll Farfetch Millesoffio Farfetch Farfetch Millesoffio Crossbodytas Crossbodytas Millesoffio Crossbodytas