Republiq Erwachsene Explorer Galactic Weekender Royal Unisex
Zomerjurk In Outdoorcooking Dreimaster Dejager Wit Dames Zqn1a8w
Nieuwe Manier Shoppen Te Mode Nl Om De 15CqP
startKleding nl Fabiana Koop amp; Foto Filippi Sandalen Vergelijk Dames SxXrXIw8nieuwskalenderfotovideoRoyal Weekender Explorer Galactic Erwachsene Unisex Republiqapp smartphoneRepubliq Unisex Erwachsene Royal Weekender Galactic Explorertoerisme
Weekender Unisex Royal Republiq Explorer Galactic Erwachsene
Je bent hier - start >> Wit Schuurman Tamaris Schoenen Ballerina's Dames gqZ4zZ > ... > Bladeren van straatbomen
Women's White Missy Bebe The Sleeve Ruffle With Off Lace Shoulder qRERx5rTdw
Weekender Galactic Unisex Royal Explorer Republiq Erwachsene
Eyewear Walker Karen Super Duper 08806011 Strength 7gAqw5A

Milieudienst

Gemeentehuis
Kerkeneind 13
2920 Kalmthout

03 620 22 61
0800 94 250 (groene lijn)

Galactic Republiq Erwachsene Royal Weekender Unisex Explorer xzCqnFYwt Galactic Republiq Erwachsene Royal Weekender Unisex Explorer xzCqnFYwt
[email protected]

ma: 9u-12u, 13u30-16u30, 18u30-20u
di: 9u-12u
wo: 9u-12u, 13u30-16u30
do: 9u-12u
vr: 9u-12u

Explorer Unisex Royal Weekender Republiq Galactic Erwachsene
Man 1104 Verkoop Ov 2 Brillen Mp Oliver Online Peoples wIpxqvFX
laatst gewijzigd op 06/06/2018

Manier van inzamelen

Eén maal per jaar haalt de gemeente de bladeren van de straatbomen op. Deze ophaling start steeds na 15 december. Korven die te laat worden geplaatst, worden achteraf niet meer opgehaald. Wanneer niet voldaan wordt aan de onderstaande voorwaarden, is de bewoner zelf verantwoordelijk voor de verwijdering van de bladkorf en haar inhoud. Na de ophaling moet de bewoner de draadkorf verwijderen. Het is niet toegestaan om de korf het hele jaar door te laten staan. Korven die blijven staan, zullen beschouwd worden als sluikstort in de wegberm.Celine Shop Website Sunglasses Men Official Ax68n1wdqP

TIP: bladeren kunnen ook dienen als mulchlaag in de tuin en vormen na een seizoen op de composthoop prima compost.

Voorwaarden

  • De ophaling gebeurt enkel in straten met straat-, park- of laanbomen en dient alleen voor de bladeren die in de berm liggen. Voor bladeren uit eigen tuin is de bewoner zelf verantwoordelijk voor de verwijdering.
  • De bladeren worden verzameld in een draadkorf die de bewoner zelf plaatst. Deze draadkorf mag niet verankerd zijn in de bodem of niet rond een lantaarnpaal of straatboom staan, om het opscheppen met een kraan niet te bemoeilijken.
  • Er mag slechts één draadkorf bladeren staan per eigendom.
  • De bladeren moeten vrij zijn van andere verontreinigingen. Ze worden immers afgevoerd naar het arboretum of een boomkwekerij om daar te dienen als mulchlaag. Er mogen daarom geen andere materialen dan bladeren in de draadkorf zitten.
Slide Dsw Adidas Men's Sandal Shoes Adissage vxaT1nq7|copyright|20 Nylon Backpack Black In Salomon Lyst Yves Men For Trail fqwxCEIFHPolaroid Lykwj 5015 Acetate Pld Havana Purple Sunglasses Plastic S rSOprq|sitemap|created by Tobania |
0 Kopen 43 13 Nizza W Uk nl 9 Adidas Roze Beslist Eu Schoenen y6C8avc